1528443989_Ikitelli_Hastane_Resimler_4-1030x728

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi Şantiye Çalışmaları Başladı…

RMI Rönesans Medikal Taah. San. A.Ş. ve Japon Sojitz Şirketi ortaklığı ile inşa edilen İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi; İstanbul’un ilk, Türkiye’nin dördüncü Şehir Hastanesidir. Sağlık Bakanlığı tarafından Kamu özel işbirliği modeli ile yapılan Türkiye’nin en büyük 3. sağlık yatırım projesidir.

2020 Yılında tamamlanması planlanan proje, 1.000.000 m² kapalı inşaat alanı ve 2.682 yatak kapasitesine sahiptir. Aynı zamanda Hastanenin temeline donatılacak olan 2.040 sismik izolatör ile tamamlandığında Dünya’nın en büyük sismik izolatörlü binası ünvanına sahip olacaktır.

Dünya’nın en büyük hastanelerinden biri olacak olan İkitelli Şehir Hastanesi Projesi FM200 Gazlı Söndürme Sistemi işi anahtar teslim kurulumu A-PRO Mühendislik tarafından yapılmaktadır. 137 mahalde yapılacak olan FM200 Gazlı Söndürme Sistemleri ile olası bir yangın durumunda can ve mal güvenliği sağlanacaktır. A-PRO Mühendislik sağlık sektöründe sahip olduğu tecrübe ve referanslar (Elazığ Entegre Şehir Hastanesi, Yenimahalle 200 Yataklı Devlet Hastanesi, Nevşehir 300 Yataklı Devlet Hastanesi, …) ile, bu alanda kalitesini ortaya koyarak tercih edilmiştir.

Projede kullanılacak olan FM200 Gazı UL/FM onaylı olup kullanılan tüm ekipmanlar LPCB onaylıdır. EPA (Çevre Koruma Birliği) tarafından ozon tabakasına zarar vermediği onaylanmıştır. İnsan sağlığına olumsuz bir etkisi bulunmamaktadır (Standartlarda belirtilen kriterlere göre).

A-PRO Mühendislik Dünya çapındaki projelerde, kalite ve tecrübesi ile aranan isim olmuştur.

Tags: No tags

Comments are closed.